Serveis

Consultoria Empresarial

Realitzem un seguiment integral i acompanyament continuat del client, amb emissió d'informes periòdics a la direcció de l'empresa, adaptat a les seves necessitats específiques i particulars.

Consultoria Fiscal i Comptable

Oferim solucions en matèries legislatives i de normativa en general així com tots aquelles gestions que siguin necessàries per poder optimitzar la factura fiscal dins del marc legal.

Consultoria Laboral

Vetllarem perquè estiguis al dia de les novetats que sorgeixin en matèria laboral, oferint el tracte personalitzat que necessites per optimitzar la gestió del teu personal.

Consultoria Jurídica

Comptem amb advocats especialitzats en diferents branques del dret, per tal de proporcional un assessorament integral tant a empreses com a particulars.

Consultoria i Gestió Mercantil-Civil

Oferim serveis de consultoria i atenció als clients, en matèries legislatives i normativa en general, en matèries de "Combinacions de Negocis" (Fusions, Escissions, etc. ), en matèria contractual així com gestions davant dels diferents organismes mercantils.

Gestió Fiscal

Comptem amb un departament que dona suport i solucions als àmbits de gestió, en especial, en la complementació i presentació de declaracions d'impostos de qualsevol tipus.

Gestió Laboral

Ens ocupem de totes aquelles gestions vinculades amb l'activitat laboral, tant de l'empresa com del treballador autònom.

Gestió i Suport Comptable

Som professionals titulats i experimentats en aquest camp. Donem suport professional per a la implantació i registre de documentació en matèria comptable, així com en la confecció de Comptabilitats i/o Registres específics.

Altres serveis

Així mateix, a Signia Consultors, S.L. oferim serveis i solucions en matèries d'Auditoria, de Qualitat, de Protecció de Dades i altres.